Algemene voorwaarden

                                                          

  1. Deelname aan de lessen is pas toegestaan na betaling van het lesgeld voor een losse les of een tienrittenkaart.
  2. Een tienrittenkaart is 12 weken geldig.
  3. Als je bij Tayrona Yoga bent ingeschreven, kun je in overleg bekijken welke les je kunt volgen. Mocht je een keer niet kunnen op je vaste dag, dan kun je altijd een keer van les ruilen (mits daar ruimte voor is). Geef dit wel op tijd aan.
  4. Gaarne op tijd laten weten als je niet deel kunt nemen aan een les (het liefst minstens 48u van te voren). Hierbij geldt het volgende:

Meer dan 24u voor de les:               er worden geen kosten in rekening gebracht

Minder dan 24u voor de les:            de les wordt in rekening gebracht

  1. Vijf minuten voor een les start wordt je verwacht. Zodat de lessen rustig en ongestoord kunnen starten.
  2. Bij langdurige ziekte of een blessure kan de geldigheid van de rittenkaart aangepast worden.
  3. Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Als je onder medische behandeling bent, een operatie hebt ondergaan of chronische klachten hebt, neem contact op met je arts over het volgen van de yogalessen.
  4. Respecteer je grenzen en forceer je niet.Stel je docent voor aanvang van de les op de hoogte van eventuele gezondheidsklachten of andere fysieke bijzonderheden (bv. hoge bloeddruk, spier- of gewrichtsklachten, etc.). Ook zwangerschap! Mogelijk kan de docent individuele aanwijzingen geven die van belang zijn. Onderbreek bij klachten een activiteit (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.) en stel de docent hiervan direct in kennis.
  5. Betreed de zaal ALTIJD in schone kleding en met schone voeten. Draag geen sterk ruikende parfums en gebruik altijd deodorant om lichaamsgeur te voorkomen.
  6. Bij ziekte/uitvallen van de docent, wordt je uiteraard z.s.m. op de hoogte gebracht.